Dutch English

Global ships and industrial supplies

industrial supplies
Global ships & Industrial supplies

Als officieel Volvo Penta distributeur leveren wij onderdelen en motoren aan verschillende klanten. Een specialiteit van ons is het bevoorraden van originele Volvo Penta onderdelen aan zeeschepen in iedere haven ter wereld. Hierbij werken wij intensief samen met gespecialiseerde transport-bedrijven en locale scheepsleveranciers. Het leveren van de juiste onderdelen , op de juiste plaats , en op het juiste moment en met de juiste documentatie is de kracht van Mulder Motoren BV.

Wereldwijde leveringsmogelijkheden

Naast het leveren aan de internationale zeevaart hebben wij ook de expertise in huis om internationale klanten wereldwijde leveringsmogelijkheden aan te bieden met een select programma producten; industrie- en scheepsmotoren, onderdelen voor dieselmotoren, generatoren, waterpompen, buitenboordmotoren, uitlaat systemen en gerelateerde producten.

Bovendien zijn wij op een steenworp afstand gevestigd van de Rotterdamse haven. Met deze uitstekende infrastructuur op logistiek gebied, zijn wij in staat zijn om wereldwijd transporten aan te bieden naar elke gewenste bestemming. Met korte levertijden en scherpe transportkosten.

 

Wij richten ons met dit dienstenpakket op verschillende internationale klanten, waaronder;

  • Scheepsleveranciers;
  • Defensie, overheidsinstellingen en niet-gouvernementele organisaties ;
  • Offshore, olie, gas en mijnbouw;
  • Humanitaire instellingen;
  • Toeristensector, zoals safari accommodaties in afgelegen gebieden;
  • Cruisemaatschappijen;