Dutch English

Onderdelen & accessoires

Onderdelen & accessoires
Onderdelen
& accessoires

Volvo Penta accessoires en onderdelen

Mulder Motoren BV is een importeur/distributeur van Volvo Penta onderdelen voor zowel particulieren en zakelijke afnemers.

Gebruik altijd originele Volvo Penta onderdelen. Dan bent u er zeker van dat de onderdelen exact op de juiste manier passen en van een hoge kwaliteit zijn. Die juiste onderdelen zijn bij ons verkrijgbaar! Particulieren, scheepvaartbedrijven, werven, revisie- en reparatiebedrijven, watersportwinkels, jachthavens, handelsbedrijven of overheidsinstellingen, zowel in binnen als buitenland, iedereen is bij ons van harte welkom. Mulder Motoren heeft kennis van zaken en zorgt dat iedereen de juiste onderdelen, op de juiste tijd en op de juiste plaats ontvangt.

Als Volvo Penta Center bieden wij u een professionele ondersteuning voor wat betreft alle Volvo Penta onderdelen. We beschikken over een uitgebreide voorraad onderdelen, accessoires, doe-het-zelf gereedschappen en onderhoudsartikelen.

De Volvo Penta onderdelen PDF catalogus kunt u hier downloaden.

De Volvo Penta onderdelen service van Mulder Motoren biedt de volgende voordelen:

Ruime voorraad service onderdelen direct uit eigen magazijn, ruim 90% uitleveringsgraad; Vandaag besteld, Morgen in huis!

 • Binnenlandse DHL verzendingen, 24 uurs levering en Track & Trace;

 • Buitenlandse verzendingen, 1 dags-expresse zendingen en economy zendingen mogelijk;

 • 12 maanden fabrieksgarantie op nieuwe onderdelen;

 • Via de Mulder Motoren webwinkel kunt 24/7 vanaf elke locatie en mobiel alle Volvo Penta onderdelen en accessoires online bestellen en de actuele onderdelenprijzen raadplegen;

 • Online Volvo Penta catalogus, in onze Volvo Penta Shop vindt u alle onderdelenboeken. U kunt op motortype zoeken, de gewenste onderdelen aanklikken en direct uw bestelling plaatsen;

 • Ruim assortiment ruil- en gebruikte onderdelen met volledige garantie;

 • Binnen 14 dagen kunt u uw onderdelen retourneren, informeer naar de voorwaarden;

 • De Volvo Penta onderdelen helpdesk is ook telefonisch te bereiken op werkdagen van 08:00 – 17:00 en op zaterdag van 09:00 – 12:00 (april t/m september).

 • Ook gespecialiseerd in oudere Volvo Penta motoren;


Uw Volvo Penta onderdelen distributeur: MULDER MOTOREN BV

Het onderdelenformulier:

U kunt ook het standaard "onderdelen formulier" invullen. Wij zoeken dan met alle plezier uw aanvraag uit. Zodat u verzekerd bent dat u de juiste onderdelen krijgt.

Bereikbaarheid per telefoon:                                                   

Naast aanvragen via internet en e-mail zijn wij nog altijd gewoon telefonisch te bereiken om uw vragen te beantwoorden,
advies te geven en uw aanvragen in
behandeling te nemen. 

Voor snel en doeltreffend Volvo Penta onderdelen bestellen; bel met 0180-415445.

Distributie van onderdelen:

Mulder Motoren heeft zich als Business Partner van Volvo Penta  ontwikkeld tot een toonaangevende distributeur van originele Volvo Penta onderdelen.

Onze absolute kracht ligt in ons logistieke en administratieve systeem. Door de rechtstreekse en dagelijkse nachtleveringen vanaf het centrale Volvo Penta magazijn, onze eigen flinke voorraad, die  enkele malen per week automatisch door Volvo Penta wordt aangevuld aan de hand van voorraad en verkoop analyses, de volledig  geautomatiseerde verwerking van bestellingen en een gestroomlijnde verzending, maakt het mogelijk dat onze klanten de onderdelen de volgende dag al  in huis hebben. Zo bezorgen wij in Nederland zo’n 92% van de bestellingen binnen 24 uur, maar ook binnen Europa en in de rest van de wereld verzorgen wij zorgeloos en snel uw bestellingen, inclusief Track & Trace.

De verzendkosten binnen Nederland:

tarieven voor pakketten tot 10 kg

 • € 6,95 voor rechtstreekse thuislevering

 tarieven voor pakketten tot 20 kg

 • € 9,95 voor rechtstreekse thuislevering

 tarieven voor pakketten tot 30 kg

 • € 12,95 voor rechtstreekse thuislevering

 

Voor advies, vragen en informatie kunt u op werkdagen bellen met onze onderdelenlijnop telefoonnummer 0180-415445, optie 1 of mailen naar info@muldermotoren.nl