Dutch English

Programma


Pleziervaart

Mulder Motoren BV levert als officieel Volvo Penta pleziervaart dealer, een uitgebreide range motoren voor de meest uitlopende toepassingen, zowel diesel- en benzinemotoren. Of het nu om nieuwbouw of her-motorisering gaat, Mulder Motoren levert altijd de juiste Volvo Penta motor.  Speciaal voor zeiljachten ontwikkelde motoren, maar ook motoren voor sloepen, motorboten,  snelle sportboten en luxe custom build motorjachten.
Bedrijfsvaart

We bieden een zeer uitgebreide zakelijke dienstverlening.  Naast het leveren van complete voortstuwingsinstallaties, hulpsystemen en generatoren zijn wij gespecialiseerd  in het wereldwijd leveren van originele Volvo Penta onderdelen aan rederijen, reparatie- en handelsbedrijven en overheidsdiensten.Industriemotoren

Mulder Motoren BV levert als officieel Volvo Penta industrie dealer, een complete range dieselmotoren voor diverse industriële toepassingen. Onze industrieklanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren, waarbij we met vooraanstaande OEM’s nauwe samenwerkingsverbanden zijn aangegaan op het gebied van onderdelen leveringen en technische support.

Lees verder


Honda powerproducts

Onze Honda activiteiten omvatten de verkoop van Honda generatoren, waterpompen en industriële stationaire motoren en origine onderdelen. Wij richten ons voornamelijk op   aannemerij- en onderhoudsbedrijven, overheidsinstellingen, technische groothandelsbedrijven, brandweer en calamiteiten organisaties , hulporganisaties, verhuurbedrijven e.d. Daarnaast richten wij ons ook op de particulier die kwaliteit zoekt en altijd en overal  stroom wil kunnen gebruiken.

Lees meer