Dutch English

Honda powerproducts

Honda powerproducts
Honda powerproducts

Onze Honda activiteiten omvatten de verkoop van Honda generatoren, waterpompen en industriële stationaire motoren en origine onderdelen. Wij richten ons voornamelijk op   aannemerij- en onderhoudsbedrijven, overheidsinstellingen, technische groothandelsbedrijven, brandweer en calamiteiten organisaties , hulporganisaties, verhuurbedrijven e.d. Daarnaast richten wij ons ook op de particulier die kwaliteit zoekt en altijd en overal  stroom wil kunnen gebruiken.

Honda Power Producten zijn uiterst betrouwbaar, licht in gewicht en groots in prestaties.

Bovendien is Honda de wereld grootste producent van generatoren, waarvan het programma is onder te verdelen in:

  • Draagbare generatoren
  • Frame generatoren met automatische voltregeling (AVR)
  • Geluidgedempte generatoren

Een Honda generator van Mulder Motoren is overal inzetbaar, wanneer en waar u maar wilt.

Zo heeft u altijd uw eigen zuinige energiecentrale bij de hand voor vrijwel iedere toepassing. Nergens vindt u zo’n grote keus Honda aggregaten en waterpompen als bij Mulder Motoren in Ridderkerk. De prijzen zijn scherp en de voorlichting is uitstekend. Ook leveren wij alle onderdelen voor de Honda industie range, waarvan de meeste service delen en olie uit voorraad. Bovendien beschikt Mulder Motoren over gespecialiseerde technici, zodat u altijd zeker bent van een vlotte service in het geval dat uw generator of waterpomp u toch in de steek laat.

Bestel vandaag

Wilt u meer weten over het Honda leveringsprogramma, neem dan een kijkje in onze webshop, of neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.