Dutch English

Interceptors, Frisc’s & Rhib

Interceptors, Frisc’s & Rhibs
Interceptors, Frisc’s & Rhibs

Als Volvo Penta high speed specialist kunnen wij gespecialiseerde technische diensten aanbieden aan bootbouwers en ontwerpers, waaronder oplossingen voor complete voortstuwingsinstallaties.               

Dankzij jarenlange expertise op het gebied van Volvo Penta motoren kunnen wij bij Mulder Motoren enkele grote partijen in de branche voorzien van onze producten.  Twee van deze grote partijen die van onze producten en diensten gebruik maken zijn Damen Shipyards en de Koninklijke Marine.
De Koninklijke Marine heeft gekozen voor zogeheten FRISC’s die met Volvo Penta diesel aquamatic motoren uitgerust zijn. FRISC’s zijn zeer snelle onderscheppings- en special forces-vaartuigen, die worden gebruikt in situaties van maritieme drugsoperaties en antipiraterijmissies tot rivieroperaties.

Deze onderschepping vaartuigen worden bijzonder zwaarbelast onder bijzondere omstandigheden. Bedrijfszekerheid en betrouwbaarheid zijn daarbij van het grootste belang is.

interceptors,friscMulder Motoren biedt deze klanten een uitgebreid scala aan technische oplossingen en gespecialiseerde diensten. Enkele specialistisch Volvo Penta diensten om de betrouwbaarheid te borgen zijn:

  • Volvo Penta motoren worden gemodificeerd naar specifieke klantspecificaties
  • Trainingen op het gebied van gebruik, onderhoud, reparaties en oplossen storingen
  • Snelle levering van originele Volvo Penta onderdelen
  • Adviseren over optimale onderhoudsplannen (serviceprotocollen) om betrouwbaarheid en inzetbaarheid onder bijzondere vaaromstandigheden te waarborgen
  • Technische support op afstand
  • Beschikbaar stellen voor gespecialiseerde diagnose apparatuur