Dutch English

Volvo Penta Industrie

Volvo Penta industrie motoren
Volvo Penta Industriemotoren

 

Mulder Motoren BV levert als officieel Volvo Penta industrie dealer, een complete range dieselmotoren voor diverse industriële toepassingen. De motoren zijn bovendien leverbaar in diverse uitvoeringen, zoals voor generatorbedrijf, pompaandrijving maar ook voor terrein en rijdende toepassingen, zoals vorkheftrucks, kranen, terminal trekkers,  reachstackers e.d. Naast nieuwe motoren leveren wij ook een uitgebreid programma ruilmotoren; zowel originele fabriek ruilmotoren als motoren die door ons volledig zijn gereviseerd.De gehele lijn voldoet aan de huidige en toekomstige emissie eisen.

Uitstekende service

Daarnaast kunt u onze technici inschakelen voor applicatie ondersteuning en voor de inbedrijfstelling. Naast een compleet motorenprogramma beschikt Mulder Motoren over een uitstekend service apparaat, waarbij onze gespecialiseerde technici u een vlotte service garanderen In geval van storingen en onderhoudswerkzaamheden. Onze industrieklanten bevinden zich in uiteenlopende sectoren, waarbij we met vooraanstaande OEM’s nauwe samenwerkingsverbanden zijn aangegaan op het gebied van onderdelen leveringen en technische support.

Als u meer wilt weten over ons motoren programma voor de industrie, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Overzicht van de Volvo Penta industrie motoren

Ga naar het overzicht Off-road motoren

PDF download    Engines for Off-Road Applications

Ga naar het overzicht generator motoren

PDF download    Power For Electrical Generation

PDF download    Download brochure Volvo Penta industrie motorenreeks

PDF download    Download brochure Volvo Penta industrie Tier4f/Stage IV

Geïnteresseerd in een vrijblijvende offerte?

Met het invullen van het aanvraag formulier kunt u direct een offerte bij ons aanvragen.

Met onze kennis van diverse industriele applicaties, kunnen we u altijd adviseren in een te gebruiken type motor en regeling PLC.