Dutch English

Volvo Penta Pleziervaart

Pleziervaart
Volvo Penta Pleziervaart

Mulder Motoren BV levert als officieel Volvo Penta pleziervaart dealer, een uitgebreide range motoren voor de meest uitlopende toepassingen, zowel diesel- en benzinemotoren. Of het nu om nieuwbouw of her-motorisering gaat, Mulder Motoren levert altijd de juiste Volvo Penta motor.  Speciaal voor zeiljachten ontwikkelde motoren, maar ook motoren voor sloepen, motorboten,  snelle sportboten en luxe custom build motorjachten.

De nieuwe generatie motoren

De nieuwe generatie motoren verdubbelt bovendien uw vaarplezier, dankzij de moderne dieseltechnologie en  uitgebreide motoraccessoires en bedieningssystemen. Niet voor niets kiezen steeds meer vooraanstaande scheepswerven en bouwers voor het comfort en betrouwbaarheid van Volvo Penta motoren.

Wij leveren aan tal van gerenommeerde zeil- en motorjachtwerf, maar ook aan de professionele vakhandel en particulieren. Informeer naar de mogelijkheden.

Mulder Motoren helpt u graag bij het selecteren van een nieuwe motor.

Bovendien kunt u gebruik maken van ons landelijk uitgebreide netwerk van samenwerkende dealers (zie verkooppunten) die voor u klaar staan voor een offerte, levering, inbouw en inbedrijfstelling.

Nieuwsgierig naar het Volvo Penta programma: klik hier of maak gebruik van de Engine Configurator om voor uw toepassing de juiste toepassing te vinden.

Offerte aanvragen?

Met het invullen van het aanvraagformulier  hier kunt u direct een offerte bij ons aanvragen. Informatie: bel 0180-415445, kies optie 1 of mail naar info@muldermotoren.nl