Dutch English

Doe-het-zelf

Doe-het-zelf
Doe-het-zelf

Als watersporter en eigenaar van een zeil- of motorjacht weet u dat periodiek onderhoud belangrijk is om zorgeloos te varen. Vandaar dat het zo belangrijk is om regelmatig eenvoudige, maar belangrijke onderhoudswerkzaamheden aan uw motor uit te voeren. Dit voorkomt storingen en het risico van schade tijdens het vaarseizoen.

Wij beschikken over alle onderdelen en gereedschappen om uw motor op een juiste wijze een onderhoudsbeurt te geven. Bovendien kunt u bij ons alle onderdelen direct online te bestellen, zodat u uw onderdelen snel in huis heeft.

Handleiding

Naast levering van onderdelen, beschikken wij voor de meeste Volvo Penta motoren over uitgebreide handleidingen om zelf een onderhoudsbeurt uit te voeren. Veelal zijn deze publicaties gratis te downloaden. Bekijk ook eens de brochure winterklaarmaken NL

 

 

Contact

Uiteraard kunt u ook altijd bellen met onze support afdeling. Hier kunt u terecht voor uw vragen over periodiek onderhoud, reparaties, storingen e.d. De support afdeling is bereikbaar via het telefoonnummer 0180-415445, kies optie 3.