Dutch English

Onderhoud

onderhoud
Onderhoud

Iedere Volvo Penta motor heeft regelmatig onderhoud nodig. Door op tijd eenvoudige  onderhoudswerkzaamheden en controles uit te voeren voorkomt u storingen, stilstand en onnodige slijtage. Uiteraard kunt u uw motor zelf of door derden laten onderhouden, maar u kunt ook met Mulder Motoren afspraken maken. 

Service monteurs op locatie

Als u verzekerd wilt zijn dat de onderhoudswerkzaamheden deskundig en volgens de fabrieks -normen worden uitgevoerd, kunt u onze service monteurs inschakelen.  De service op locatie wordt verricht vanuit zeer compleet ingerichte service wagens.

Zelf onderhoud

Overweegt u zelf het onderhoud uit te voeren, dan verwijzen wij u naar het instructieboekje van uw motor. Hierin vindt u de onderhouds schema’s.

Service van moderne elektronisch geregelde Volvo Penta motoren

Mulder Motoren is als géén ander gespecialiseerd in Volvo Penta elektronisch geregelde motoren. Als u uw Volvo Penta dieselmotor laat onderhouden bij Mulder Motoren dan is de software van uw motor altijd up-to-date! Bij een periodieke  of preventieve onderhoudsbeurt controleren wij automatisch de software versie van uw motor en voeren indien noodzakelijk direct een software-up-date uit.

Dat doen wij helemaal gratis als u door ons een onderhoudsbeurt laat uitvoeren. Bovendien wordt de software van uw motor automatisch gecontroleerd op nog niet uitgevoerde fabriekscampagnes  en foutcodes van storingen die zich nog niet geopenbaard hebben

 

 

 

Contact

Voor advies, vragen en informatie kunt u op werkdagen bellen met onze service, op telefoonnummer 0180-415445, optie 3 of mailen naar service@muldermotoren.nl