Dutch English

Servicecontracten

Servicecontracten
Servicecontracten

U wilt er zeker van zijn dat uw Volvo Penta motor op tijd zijn onderhoudsbeurt krijgt en altijd in topconditie verkeert. Daarnaast wilt u ook zekerheid over de kosten.  Mulder Motoren heeft in samenwerking met Volvo Penta een tweetal uiterst flexibele onderhoudsovereenkomsten ontwikkeld.

Welk van de 2 onderhoudscontracten past het beste bij u?

1) De  witte Volvo Penta serviceovereenkomst:

  • De motor wordt jaarlijks geïnspecteerd en getest . Alle belangrijke zaken worden gecontroleerd  overeenkomstig de voorschriften van Volvo Penta.
  • Na de inspectie ontvang u een rapport met eventueel een advies over preventief uit te voeren servicewerkzaamheden en/of reparaties.
  • Motorolie wordt ververst en olie- en brandstoffilters vervangen.

2) De blauwe Volvo Penta serviceovereenkomst:

  • De motor krijgt jaarlijks de reguliere servicebeurten overeenkomstig de  onderhoudsschema’s van Volvo Penta eventueel gekoppeld aan het aantal draaiuren.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voordelen van een service contract, download dan de brochure:  Volvo Penta Service Contracts

 

Maak nu een afspraak

Vul het aanvraagformulier in of neem contact op met onze afdeling planning via service@muldermotoren.nl of telefonisch 0180-415445, kies optie 3. Wij vragen u dan ook uw geplande onderhoud zoveel mogelijk in het voor- en naseizoen uit te laten voeren.