Dutch English

Bedrijf

Mulder motoren
Bedrijf

Mulder Motoren BV is een officeel Volvo Penta Center gevestigd in Ridderkerk.

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 40 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie.

Naast de distributie van het volledige productenprogramma  van orginele Volvo Penta onderdelen en motoren bieden wij een compleet pakket after-sales diensten aan, zoals onderhoud en reparatie van Volvo Penta motoren, maar ook complete revisies van motoren, aandrijvingen en keerkoppelingen. Mulder Motoren beantwoordt al uw vragen op het gebied van Volvo Penta en wij onderscheiden ons in de markt door het aanbieden van de "Volvo Penta One-Stop Shop" voor alle klanten in combinatie met een professioneel service niveau. Verschillende  aanvullende services  bepalen hierbij onze toegevoegde waarde.

Bovendien werken we nauw samen met een aantal Volvo Penta dealers en servicepunten, hetgeen een snelle en efficiente dienstverlening met zich meebrengt.Mulder Motoren BV is toonaangevend op het  gebied van onderdelen distributie.

Naast levering van nieuwe onderdelen en motoren beschikt Mulder Motoren over een handelshuis waar met name Volvo Penta motoren worden ingekocht en na bewerking (revisie, deelrevisie of ombouw) weer worden verkocht aan klanten in zowel binnen en buiten Europa.

 

Volvo Penta onderhoud en service

Vanuit Ridderkerk verzorgt Mulder Motoren onderhoud en service aan motoren uitgevoerd door Volvo Penta opgeleide monteurs, die het product als geen ander kennen en de beschikking hebben over alle benodigde diagnose apparatuur en gereedschappen.

Verder leveren wij ook Honda generatoren, waterpompen en industriële motoren, Cowl en Atex uitlaatspiraal dempers, gereedschappen en onderhoudsmiddelen voor de professionele doe-het-zelver.

MULDER MOTOREN BV – DE VOLVO PENTA ONE-STOP SHOP