Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid
Power and Partnerships you can depend on

Volvo Penta Industrie

U weet bij Mulder Motoren dat u met de top in de markt zakendoet. Ook als het om Volvo Penta motoren gaat in industriële toepassingen. Als officieel Volvo Penta industrie-dealer zijn wij u van dienst met een reeks van dieselmotoren, zowel nieuw als gereviseerd.
Volvo Penta motoren voor de industrie

Volvo Penta motoren voor de industrie

U kunt bij Mulder Motoren uitstekend terecht voor Volvo Penta motoren voor industriële toepassingen. Wij kunnen putten uit een complete range dieselmotoren die leverbaar zijn in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld voor generatorbedrijf, als pompaandrijving maar ook voor terrein en rijdende toepassingen zoals vorkheftrucks, kranen, terminal-trekkers en reachstackers. Alle motoren leveren wij nieuw en desgewenst volledig gereviseerd volgens fabrieksspecificaties.

Uitgebreide service op Volvo Penta industriemotoren

Uitgebreide service op Volvo Penta industriemotoren

U profiteert bij Mulder Motoren automatisch van de grote kennis en ervaring op het gebied van Volvo Penta motoren. Als officieel Volvo Penta industrie-dealer hebben wij een uitstekend geoutilleerd service-apparaat voor u klaarstaan. Onze gespecialiseerde technici garanderen u een vlotte en daarmee betaalbare dienstverlening bij storingen en onderhoud aan Volvo Penta motoren, zowel off-road als generator. Bovendien kunnen wij voor de industriesector van andere vooraanstaande OEM’s onderdelen leveren en technische ondersteuning bieden. Vraag ons er gerust naar!

Volvo Penta industriemotoren: ervaring, ervaring en ervaring

Volvo Penta industriemotoren: ervaring, ervaring en ervaring

Ervaring in Volvo Penta industriemotoren is het toverwoord van Mulder Motoren. Die ervaring zorgt voor uitstekend vakmanschap bij de reparatie en het onderhoud van dergelijke motoren. Ook voor revisie en het uitvoeren van fabrieksgarantie kunt u goed bij Mulder Motoren terecht. De revisies doen we ‘thuis’, in Ridderkerk. Voor onderhoud en reparatie komen onze monteurs graag naar u toe met hun zeer compleet uitgeruste servicewagens. Bij u op locatie werken zij goed en snel, dus alleszins betaalbaar. Vraag gerust meer informatie. Wij zijn u graag van dienst.

Meer voordelen bij Volvo Penta industriemotoren

Meer voordelen bij Volvo Penta industriemotoren

Naast de levering, het onderhoud, de reparatie of revisie van Volvo Penta industriemotoren heeft u bij Mulder Motoren de beschikking over veel extra voordelen. U bent ervan verzekerd dat er gewerkt wordt volgens de fabrieksnormen en dat er altijd gebruikgemaakt wordt van originele onderdelen. De ervaring en kennis van onze monteurs staat garant voor een zo beperkt mogelijke downtime. Bovendien krijgt u vooraf een overzichtelijke offerte die veelal concurrerend is ten opzichte van reguliere revisiebedrijven. En omdat wij door onze ervaring zo zeker zijn van de kwaliteit van onze Volvo Penta service engineers, geven wij u 24 maanden garantie op onderdelen én arbeid.

Vraag meer informatie

Vraag meer informatie

Wilt u iets weten over Volvo Penta industriemotoren? Het onderhoud daaraan of wilt u overleggen wat voor u de beste toepassing zou zijn? Wilt u technisch advies of een garantiekwestie voorleggen? Misschien een concurrerende prijsopgave voor de revisie van een Volvo Penta industriemotor? Een reparatie-advies..? U zegt het maar. Wij zijn u graag van dienst met al onze kennis en ervaring.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl