Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid
Werken bij

Mulder Motoren B.V.

Mulder Motoren BV uit Ridderkerk, is een toonaangevend officieel Nederlandse Volvo Penta Center. Wij leveren en onderhouden sinds 1954 Volvo Penta scheeps- en industriemotoren. Onze klantenkring strekt zich uit over de gehele wereld, zowel particuliere als bedrijfsmatige klanten. Professionele en doeltreffende service is voor ons van het grootste belang.

Mulder Motoren is een sfeervol en boeiend bedrijf met korte lijnen en een informele werksfeer. Het merk dat wij vertegenwoordigen is sterk innovatief met volop ontwikkelingen en kansen. Ook op het gebied van personeel is Mulder Motoren altijd op zoek naar getalenteerde en energieke mensen. Is het niet voor nu, dan wellicht voor de toekomst.

Gaat u samen met ons de uitdaging aan om Mulder Motoren nog succesvoller te maken? Klik dan op een van onderstaande buttons voor meer informatie over onze actuele vacatures!

Bekijk hier het overzicht van alle actuele vacatures:

acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl