Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid
Powering the perfect experience

Volvo Penta Pleziervaart

U zoekt een onderdeel voor een Volvo Penta scheepsmotor? Dan bent u nu uitgezocht! In onze onderdelen webshop vindt u alle onderdelen. Desgewenst zoekt u op motortype. Ook voor advies staan wij voor u klaar. Mulder Motoren heeft een lange en zeer uitgebreide ervaring met Volvo Penta. En die delen we graag met u. Ook als het om complete motoren gaat.
Pleziervaart wordt plezieriger met Mulder Motoren

Pleziervaart wordt plezieriger met Mulder Motoren

Als officiële Volvo Penta pleziervaart dealer levert Mulder Motoren een uitgebreide range motoren. Zowel benzine als diesel en voor de meest uiteenlopende toepassingen. Wij leveren ook de speciaal voor zeiljachten ontwikkelde Volvo Penta motoren. En natuurlijk motoren voor sloepen, motorboten, snelle sportboten en luxe custom build motorjachten. Of het nu om nieuwbouw of hermotorisering gaat… Mulder Motoren heeft voor u de juiste Volvo Penta motor!

Met Volvo Penta de toekomst tegemoet

Met Volvo Penta de toekomst tegemoet

Bent u niet meer tevreden over de prestaties van uw huidige scheepsmotor? Hermotoriseren met een nieuwe Volvo Penta motor is de oplossing. De nieuwste technieken en ontwikkelingen zorgen er dan voor dat uw schip weer klaar is voor de toekomst. Wij denken graag met u mee over de meest aantrekkelijke motorisering van uw boot. Misschien wilt u gelijk gebruik gaan maken van nieuwe motoraccessoires en bedieningssysteem. Mulder Motoren is u graag van dienst. Met Volvo Penta scheepsmotoren en ook de vakkundige inbouw daarvan in uw schip. Vraag ons meer informatie! Wij geven altijd vooraf een prijsopgave en zijn zeer transparant over de prijsopbouw. Mulder Motoren: zo betrouwbaar als Volvo Penta!

Volvo Penta, ook voor de zakelijke pleziervaart

Volvo Penta, ook voor de zakelijke pleziervaart

Werven, reparatiebedrijven, jachthavens en ZZP’ers die aan boten sleutelen… Ook zij weten Mulder Motoren te vinden. Voor onderdelen bijvoorbeeld. Of voor de aanschaf, advies en tips over het inbouwen en onderhouden van Volvo Penta motoren. Bent u zo’n zakelijk pleziervaarder? En heeft u een vraag of zoekt u een onderdeel? Mulder Motoren helpt u graag. Met een uitgebreide Volvo Penta webshop of persoonlijk, Neem contact met ons op en ervaar onze kennis, klantgerichtheid en aantrekkelijke prijzen.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl