Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Over Mulder Motoren

Officieel Volvo Penta Center gevestigd in Ridderkerk

De echte Volvo Penta specialist

Als officiële dealer van Volvo Penta staat Mulder Motoren graag voor u klaar. Met Volvo Penta motoren voor de bedrijfsvaart en de industrie én voor de particuliere markt. Elke eigenaar van een Volvo Penta motor is een gewaardeerde klant voor Mulder Motoren.

Uitgebreid programma Volvo Penta

U kunt bij Mulder Motoren terecht voor alle Volvo Penta motoren. Ook de originele onderdelen en een uitgebreid pakket aan after-sales diensten zitten in het leveringsprogramma. Denk aan onderhoud en reparatie van Volvo Penta motoren en aan complete revisies van motoren, aandrijvingen en keerkoppelingen. Een zeer gewaardeerde dienst van Mulder Motoren is de wereldwijde levering van onderdelen voor Volvo Penta motoren. Ongeacht de zeehaven waar een schip ligt: Mulder Motoren levert de gewenste Volvo Penta onderdelen ter plaatse af.

Volvo Penta advies

Ook voor advies over een toepassing van een Volvo Penta scheepsmotor of industriele Volvo Penta motor bent u bij Mulder Motoren aan het juiste adres. Net als voor het leveren van alle denkbare Volvo Penta accessoires, motoronderdelen en gebruiksartikelen. De ‘Volvo Penta One-Stop Shop’ van Mulder Motoren onderscheidt zich wat dat betreft. Bij Mulder Motoren hebt u als klant de beschikking over alle kennis en ervaring van onze specialisten. En die is ruim, heel ruim.

Volvo Penta onderhoud

Onze door Volvo Penta opgeleide monteurs verzorgen het onderhoud en de service van uw Volvo Penta motor. Zij kennen het product als geen ander en hebben de beschikking over alle benodigde diagnose apparatuur en gereedschappen. Mede hierdoor werken zij goed en efficiënt. Dat heeft voor u het voordeel dat de downtime kort is en de dienstverlening heel betaalbaar.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl