Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid
POWER SOLUTIONS FOR PRODUCTIVITY

bedrijfsvaart motoren

Mulder motoren heeft reeds vele jaren ervaring in het werken met zeevaartprofessionals. Met het brede assortiment Volvo Penta motoren voor zowel scheepsaandrijving als generator gebruik bieden wij u lage exploitatie kosten en maximale inzet.

Een uitgebreid maritiem aanbod

Doordacht, betrouwbaar en zuinig – deze kenmerken van Volvo Penta-motoren maken ze een perfecte keuze voor een breed scala aan bedrijfsvaart toepassingen. We leveren al deze motoren en aandrijfsystemen voor professionele klanten met inzetgebieden over de hele wereld. Dankzij onze lange geschiedenis in de maritieme sector bieden we u ondersteuning op maat gedurende de hele levenscyclus van het product – van ontwerp tot installatie en aftermarkt ondersteuning. Bij Mulder Motoren heeft u alles onder één dak.

High speed bedrijfsvaart

Mulder Motoren is dé Volvo Penta dealer voor al uw hoog toeren bedrijfsvaart motoren. Onze Volvo Penta D4-D6 aandrijflijnen, van 150 tot 480 pk, zijn reeds jarenlang het beproefde platform in de high speed markt. De huidige generatie motoren is dusdanig verfijnd en ontwikkeld, waarbij de complete installatie werkt als één systeem van roer tot propeller. Allemaal om nieuwe prestatieniveaus, gebruiksgemak, betrouwbaarheid en lagere eigendomskosten te bieden.

Marine oplossingen IMO-III en EU-Stage-V

Op basis van de beproefde SCR-nabehandelingstechnologie die een laag brandstofverbruik en een hoog rendement laat zien, biedt Volvo Penta inmiddels een brede vermogensrange die voldoet aan de eisen van de IMO-III en Stage-V wetgeving. Een complete installatie van motor en uitlaatgas nabehandeling vormen de basis voor een compacte en bedrijfszekere oplossing voor zowel scheepsaandrijving als generator gebruik.

Hermotoriseren

Schepen in de bedrijfsvaart gaan lang mee. Om te blijven voldoen aan de geldende emissie eisen en wettelijke regelgeving kunnen we deze schepen hermotoriseren. Denk daarbij aan een nieuwe motor volgens de geldende IMO III & Stage V emissie eisen. Volvo Penta heeft reeds meerdere motorvarianten, welke aan uw eisen kunnen voldoen.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl