Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid
POWER AND PARTNERSHIPS YOU CAN DEPEND ON

Volvo Penta industrie motoren

De industrie motoren van Volvo Penta vormen de perfecte combinatie van duurzaamheid en kracht. Het lage eigen gewicht, het lage brandstofverbruik, het krachtige en betrouwbare vermogen en de vele opties maken onze motoren geschikt voor diverse toepassingen.

Een Industrie motor voor elke toepassing

In de zware constructie, wanneer continuïteit en vermogen essentieel is, zullen onze motoren de uptime van uw bedrijf garanderen. In de logistieke keten van magazijn tot havengebied, bewerkstelligen onze krachtige en gemakkelijk te onderhouden motoren gunstige brandstofcijfers. Maar ook de korte en drukke oogstseizoenen in de landbouw vereisen betrouwbare prestaties – een diversiteit aan behoefte die volledig wordt vervuld door ons brede assortiment industrie motoren.

Partnerschap voor de toekomst

Nauwe samenwerking met onze klanten is van vitaal belang. We streven er altijd naar om uw specifieke behoeften te begrijpen en een partnerschap op te bouwen dat ten goede komt aan uw bedrijfsvoering. We ondersteunen hierin gedurende de gehele levensduur van uw machinepark.

Vanaf de ontwerpfase zijn wij al betrokken bij de constructie van de machine. We verzorgen inbouwinstructies, -begeleiding en de uiteindelijke ingebruikstelling, alsmede service en onderhoud gedurende de gebruiksperiode van de machine.

Uitlaatgas emissie

Om te kunnen voldoen aan alle lokale en regionale wetgeving en om te voldoen aan verschillende emissie-eisen, bestaat ons motorassortiment uit oplossingen die voldoen aan meerdere klassen. Wij leveren motoren van Stage II tot Stage V volledig toegespitst op uw behoefte, inzetgebied of lokale brandstofkwaliteit waar ook ter wereld.

Werken aan uw carbon footprint

Complexe of specifieke machines gaan vaak lang mee vanwege de grote investeringen. Door die lange inzetbaarheid is vaak de emissie van de oorspronkelijke motor niet geheel meer van deze tijd. Hermotoriseren en daarmee de uitstoot aanzienlijk verlagen is dan een goede optie. De nieuwe generatie motoren zijn veelal compacter dan de oorspronkelijke motor, dus de ruimte is meestal geen probleem. Wij werken met diverse bedrijven samen om de inzetbaarheid en levensduur van uw machine te waarborgen. Hierdoor blijft uw machinepark up-to-date en kunt u uw carbon footprint verlagen.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl