Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Reparatie en revisiepakketten

Met de speciale Volvo Penta kits voor spoedreparaties en onderhoud, houdt u de operationele kosten van uw schip minimaal.

Volvo Penta kits voor optimale performance

In de commerciële scheepvaart draait alles om het minimaliseren van de kosten en het maximaliseren van de uptime van de motor. Daarom is het belangrijk om uw Volvo Penta dieselmotor goed te onderhouden en voorbereid te zijn op eventuele noodgevallen. Natuurlijk kunt u reparaties of een revisie van de motor helemaal aan Mulder Motoren uitbesteden, maar dat hoeft niet. Met een zorgvuldig samengestelde revisiepakket, kunt u eventuele reparaties ook in eigen beheer doen. De reparatie- en revisiesets van Volvo Penta, zijn zorgvuldig samengesteld en bevatten alle onderdelen die nodig zijn voor een efficiënte reparatie en revisie.

Het beste voor uw Volvo Penta Motor

Bij het repareren of reviseren van een Volvo Penta motor is het van essentieel belang om originele onderdelen en middelen te gebruiken. Alleen dan bent u er zeker van dat de Volvo Penta motor in optimale conditie blijft zodat hij optimaal presteert. Daarom is het verstandig een origineel Volvo Penta pakket te gebruiken: voor elke revisie heeft u de originele onderdelen bij de hand. In de webshop van Mulder Motoren vindt u verschillende revisiepakketten, afhankelijk van het type motor en de voortstuwingsconfiguratie.  Bestel ze direct of vul een contactformulier in. Onze ervaren monteurs adviseren u graag bij het selecteren van het juiste pakket.

Een Volvo Penta revisiepakket biedt vele voordelen:

  • Minimale investering, maximaal resultaat
  • De pakketten kosten minder dan de afzonderlijke onderdelen
  • Makkelijk te bestellen, alle benodigde onderdelen in één pakket
  • Exclusief originele Volvo Penta onderdelen: gegarandeerde kwaliteit
  • Voorverpakte kits voor snelle levering
  • Op de hoogte van de laatste ontwerpwijzigingen
  • Perfecte pasvorm voor eenvoudige montage

Uitbesteden reparatie en revisie

Bij Mulder Motoren zijn we gespecialiseerd in Volvo Penta dieselmotoren voor de bedrijfsvaart. Wij doen zowel kleine reparaties als uitgebreide revisies aan motoren, staartstukken, keerkoppelingen en losse componenten. Hiervoor hebben we een eigen goed uitgeruste werkplaats in Ridderkerk, maar onze monteurs kunnen ook bij u langskomen om de revisie ter plekke uit te voeren. Neem contact met ons op en we maken graag een afspraak.

Door uw Volvo Penta motor te laten reviseren door een officiële Volvo Penta dealer heeft u de garantie dat er gewerkt wordt volgens de fabrieksnormen en dat er uitsluitend originele onderdelen worden gebruikt. Bovendien krijgt u volledige garantie van 24 maanden op onderdelen die zijn gemonteerd door een erkende Volvo Penta dealer.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl