Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Ruilonderdelen en Motoren

Snel en voordelig een Volvo Penta dieselmotor vervangen of repareren? Mulder Motoren maakt het mogelijk.

Uw Volvo Penta motor weer als nieuw

Bij Mulder Motoren maken we intensief gebruik van Volvo Penta Exchange. Er zijn originele Volvo Penta ruilonderdelen voor alle motorseries beschikbaar: van verstuivers en turbo’s tot longblocks en IPS-aandrijfeenheden. Ook hebben wij toegang tot een uitgebreide range van Volvo Penta ruilmotoren die door de Volvo fabriek volledig gereviseerd zijn. Alle ruilonderdelen en gereviseerde motoren leveren na een uitgebreide opknapbeurt dezelfde kwaliteit en prestaties als een nieuwe Volvo Penta. Daarom krijgt u er gewoon weer volledige garantie op!

Betaalbaar en duurzaam

Het reviseren of vervangen van een Volvo Penta motor, is vaak een hele investering. Het Volvo Penta ruilsysteem biedt een duurzaam en betaalbaar alternatief voor het vervangen of repareren van afzonderlijke onderdelen of complete scheepsmotoren.  Door de producten te recyclen minimaliseert Volvo Penta de impact op het milieu en draagt u bij aan een schonere toekomst.

Originele kwaliteit voor een scherpe prijs

Gereviseerde Volvo Penta onderdelen en motoren zijn technisch weer als nieuw. Ze worden opgeknapt volgens de originele specificatie en voldoen aan dezelfde kwaliteits- en veiligheidseisen als de nieuwe, originele Volvo Penta onderdelen. Het enige verschil is de prijs. U bent tot 40% voordeliger uit, een interessant financieel voordeel voor bedrijven die aan de toekomst denken.

De vele voordelen van het Volvo Penta ruilsysteem

  • Lagere kosten voor de topkwaliteit van originele Volvo Penta onderdelen
  • Minder schadelijke impact op het milieu door recycling grondstoffen
  • Optimale veiligheid, betrouwbaarheid en efficiëntie, mét volledige garantie

Zelf doen of uitbesteden?

Heeft u zelf goede technici in dienst om de revisie uit te voeren of laat u de werkzaamheden liever aan een externe partij over? In beide gevallen bent u bij ons aan het goede adres. Mulder Motoren is dé specialist in het reviseren, repareren en onderhouden van Volvo Penta motoren.

Handige revisiepakketten

In onze webshop kunt u revisiepakketten voor verschillende type motoren bestellen zodat u alles bij de hand heeft om bepaalde Volvo Penta onderdelen of uw complete motor in eigen beheer te reviseren. Neem vooral contact met ons op als u advies nodig heeft bij het selecteren van het juiste pakket of als u vragen heeft over de revisie zelf. Wij adviseren u graag.

Optimale service

Ook als u ervoor kiest om de revisie uit te besteden, staat het team van Mulder Motoren voor u klaar. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide monteurs die helemaal gespecialiseerd zijn in Volvo Penta. Ze voeren elke revisie snel en deskundig uit zodat uw schip snel weer veilig in operatie is. Interesse? Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl