Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Onderhoud en Service

Bij Mulder Motoren begrijpen we dat u zoveel mogelijk rendement uit uw Volvo Penta motor wilt halen. Onze monteurs helpen u graag met regulier onderhoud, maar ook bij onverwachtse problemen en storingen.

Het beste onderhoud voor uw Volvo Penta motor

Mulder Motoren biedt betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie. Als officiële Volvo Penta dealer hebben we alle kennis en expertise in huis om uw Volvo Penta bedrijfsvaartmotor te onderhouden en te repareren. Of u nu kiest voor onderhoud of reparatie, onze gecertificeerde servicemonteurs zorgen ervoor dat uw Volvo Penta bedrijfsvaartmotor langer meegaat en optimaal blijft presteren. Zij zijn dagelijks in heel Nederland op pad om op locatie onderhoud of reparaties uit te voeren. Neem contact met ons op middels bijgaand aanvraagformulier om een afspraak te maken.

De kracht van Mulder Motoren

Als u het onderhoud van uw Volvo Penta bedrijfsvaart motor uitbesteedt aan Mulder Motoren, dan weet u zeker dat de motor altijd volledig werkt volgens de laatste fabrieksspecificaties. Onze monteurs gebruiken uitsluitend originele Volvo Penta onderdelen en zijn op de hoogte van alle ins en outs van de verschillende motorconfiguraties. Zij weten snel de vinger op de zere plek te leggen en controleren bij elke onderhoudsbeurt ook de software versie om ervoor te zorgen dat die altijd up-to-date is. Vanzelfsprekend krijgt u volledige garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dat geeft zekerheid en vertrouwen.

Hogere prestaties, lagere kosten

Bij Mulder Motoren is uw Volvo Penta bedrijfsvaartmotor in goede handen. Onze ervaren servicemonteurs hebben ervaring met elk type Volvo Penta scheepsmotor. Ze weten hoe ze het brandstof- en smeerolieverbruik én de kans op storingen zo laag mogelijk kunnen houden. Daarmee verdienen ze zichzelf snel terug.

De concrete voordelen van Mulder Motoren

 • Vakkundige montage door gespecialiseerde Volvo Penta monteurs
 • Reparaties en revisies altijd conform fabrieksspecificaties
 • Snelle en vakkundige service
 • Uitsluitend 100% originele Volvo Penta onderdelen afgestemd op motortype
 • Optie gereviseerde Volvo Penta fabrieksruildelen (duurzaam en betaalbaar)
 • 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid
 • Concurrerende prijzen t.o.v. reguliere revisiebedrijven
 • Werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig het Volvo Penta milieubeleid
 • Gebruik van de juiste diagnose apparatuur en speciale gereedschappen
 • Transparante uurtarieven en voorrijkosten
 • 60 jaar Volvo Penta ervaring

Ook voor spoedreparaties

Een defect aan uw scheepsmotor komt altijd ongelegen. Wij lossen het probleem razendsnel en vakkundig voor u op. Onze vakkundige monteurs zijn werkzaam in het hele land. Met hun moderne diagnose apparatuur kunnen ze de oorzaak van storingen snel achterhalen en de meeste defecten ter plaatsen oplossen. Mocht dit niet mogelijk zijn omdat een bepaald reserveonderdeel niet beschikbaar is, dan bestellen we dat meteen en maken we een afspraak om de reparatie zo snel mogelijk alsnog uit te voeren.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl