Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Revisie

Vertoond uw Volvo Penta motor gebreken of wilt u dat juist voorkomen? Neem dan contact op met Mulder Motoren. Wij zijn gespecialiseerd in het reviseren van Volvo Penta motoren en zorgen ervoor dat uw motor weer als nieuw loopt.

Dé specialist in Volvo Penta revisie

Scheepsmotoren van Volvo Penta zijn erop gemaakt om tientallen jaren mee te gaan. Met voldoende onderhoud gaan ze zelfs nog langer mee, maar vroeg of laat zal de motor toch minder gaan presteren en wordt het tijd voor een grondige revisie. Bij Mulder Motoren bent u daarvoor aan het goede adres. Wat voor Volvo Penta motor u ook heeft, onze monteurs hebben de kennis, het gereedschap en de originele Volvo Penta onderdelen om hem weer in perfecte staat te krijgen. Omdat wij een officiële Volvo Penta dealer zijn, kunt u ervan op aan dat we de motor helemaal volgens de fabrieksnormen in nieuwstaat herstellen. Met volledige garantie!

Duidelijke afspraken, heldere adviezen

Service en kwaliteit staan in onze dienstverlening voorop. Dat betekent dat we altijd eerlijk advies geven en heldere afspraken maken over de werkzaamheden die we gaan verrichten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Bij uitgebreide revisies komen we vooraf altijd langs om te inventariseren wat er precies gedaan moet worden. Als een volledige revisie van de motor (nog) niet nodig is, beperken we ons tot het repareren of vervangen van de onderdelen die daaraan toe zijn. Om kosten te reduceren, maken we daarbij vaak gebruik van het Volvo Penta Exchange programma. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De revisie werkzaamheden zelf voeren we uit in onze eigen werkplaats in Ridderkerk of bij u op locatie. Dat hangt af van wat er precies moet gebeuren en ook van uw wensen. In overleg is veel mogelijk.

Eigen technici aan boord?

Met een zorgvuldig samengesteld revisiepakket van Volvo Penta, kunt u revisies ook in eigen beheer uitvoeren. De verschillende sets zijn altijd toegespitst op een bepaald type Volvo Penta motoren en bevatten alle originele Volvo Penta onderdelen die nodig zijn voor een bepaalde reparatie. Alle sets zijn te bestellen via onze webshop. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van het juiste pakket, dan kunt u ons informeren. We adviseren u graag.

Ontdek de voordelen van de Volvo Penta revisiekits

  • Minimale investering, maximaal resultaat
  • Eenvoudig te bestellen, snel leverbaar
  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Alle benodigde onderdelen in één pakket bij de hand
  • Conform de laatste specificaties
  • Perfecte pasvorm voor eenvoudige montage

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl