Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Volvo Penta trainingen

Volvo Penta loopt voorop op het gebied van innovatieve motoren. Daarom organiseert Mulder Motoren regelmatig trainingen voor partners die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen bij Volvo Penta.

Volvo Penta trainingsaanbod

De innovatieve dieselmotoren bevatten steeds meer complexe techniek en electronica. Om bij te blijven krijgen de monteurs van Mulder Motoren regelmatig intensieve bijscholing en ook onze partners willen we daarin meenemen. Daarom organiseren we klant specifieke trainingen voor partners die meer willen weten over de nieuwste features of hun kennis van Volvo Penta producten willen opfrissen. Onze trainingen zijn speciaal bedoeld voor Volvo Penta service dealers, importeurs, OEM’s en gespecialiseerde reparatie- en servicebedrijven buiten de dealerorganisatie.

In de trainingen maken we de deelnemers vertrouwd met de mogelijkheden en voordelen van de Volvo Penta dieselmotoren en de bijbehorende electronica. Ze krijgen meer inzicht in de nieuwste oplossingen van Volvo Penta zodat zij hun eigen klanten beter kunnen bedienen.

Praktisch en interactief

De trainingen van Mulder Motoren worden gegeven door onze ervaren monteurs met passie voor motoren en veel praktijkervaring. Omdat we werken met groepen van maximaal 8 deelnemers, komt iedereen voldoende aan bod. Tijdens de training is er alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen. Ons trainingsaanbod is altijd klant specifiek en geënt op de nieuwste ontwikkelingen.

Op locatie of in-company

De bijeenkomsten vinden plaats op onze locatie in Ridderkerk. Daar hebben we een eigen trainingslokaal en een werkplaats die we gebruiken voor de praktische oefeningen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De meeste trainingen geven we ook in-company. Als u graag met uw hele team mee wilt doen, dan organiseren we in overleg een training bij u op locatie.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl