Dutch English

Disclaimer

Disclaimer
Alle wijzigingen in prijzen, tekst, foto’s en tekeningen zijn voorbehouden aan Mulder Motoren b.v.. Er kunnen aan deze website geen rechten worden ontleend.
De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. Mulder Motoren b.v. aanvaard hiervoor nimmer aansprakelijkheid. Mulder Motoren b.v. sluit elke aansprakelijkheid uit voor schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van (of de onmogelijkheid van het gebruik van) de gepubliceerde informatie op deze website

Copyright
De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten en foto’s van deze website behoren toe aan Mulder Motoren b.v..
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Mulder Motoren b.v. worden verveelvoudigd met uitzonderingen van de downloadbare wallpapers en banners. De inhoud van deze website is alleen bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel, gebruik. Voor elk ander gebruik is vooraf toestemming van Mulder Motoren b.v. vereist.

Browsers
Deze website is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Internet Explorer 7.0 of hoger met een schermweergave van minimaal 1024×768 pixels. Uw browser dient Javascript enabled te zijn.