Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Onderhoud en Service

In de industrie sector draait alles om het minimaliseren van kosten en het maximaliseren van de inzet van de machine of het voertuig. Daarom is het belangrijk om uw Volvo Penta industrie motor goed en tijdig te onderhouden en voorbereid te zijn op eventuele noodgevallen.

Kwaliteit en veiligheid is onze basis

Als officiële Volvo Penta industrie dealer hebben wij alle kennis en expertise in huis om uw Volvo Penta industrie motor te onderhouden en te repareren. Welke service u van ons verlangd, onze volledig gecertificeerde servicemonteurs zorgen ervoor dat uw motor langer meegaat en maximaal inzetbaar is. Wij zijn als bedrijf ISO9001 & VCA* gecertificeerd hetgeen betekend dat wij op elke locatie veilig en efficiënt onderhoud of reparaties uitvoeren. Neem contact met ons op middels bijgaand aanvraagformulier om een afspraak te maken.

De kracht van Mulder Motoren

Als u het onderhoud van uw Volvo Penta industrie motor uitbesteedt aan Mulder Motoren, dan weet u zeker dat de motor altijd volledig werkt volgens de laatste fabrieksspecificaties. Onze monteurs gebruiken uitsluitend originele Volvo Penta onderdelen en zijn op de hoogte van alle ins en outs van de verschillende motorconfiguraties. Zij weten snel de vinger op de zere plek te leggen en controleren bij elke onderhoudsbeurt ook de software versie om ervoor te zorgen dat die altijd up-to-date is. Vanzelfsprekend krijgt u volledige garantie op door ons uitgevoerde werkzaamheden. Dat geeft bedrijfszekerheid en vertrouwen.

Betere prestaties tegen lagere kosten

Uw Volvo Penta industrie motor is bij onze servicemonteurs in goede handen. Ze weten alles van het uitlaatgasnabehandelingssysteem, maar ook het lage brandstofverbruik én de kans op storingen weten ze zo laag mogelijk te houden. Hierdoor heeft u maximale inzetbaarheid van uw machinepark en daarmee verdienen ze zichzelf snel terug.

De concrete voordelen van Mulder Motoren

 • Gecertificeerde en gespecialiseerde Volvo Penta monteurs (VCA-VOL)
 • Reparaties en revisies altijd conform fabrieksspecificaties
 • Snelle en vakkundige service
 • Uitsluitend 100% originele Volvo Penta onderdelen afgestemd op motortype
 • Optie tot gereviseerde Volvo Penta fabrieksruildelen (duurzaam en betaalbaar)
 • 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid
 • Concurrerende prijzen t.o.v. reguliere revisiebedrijven
 • Werkzaamheden uitgevoerd overeenkomstig het Volvo Penta milieubeleid
 • Gebruik van de juiste diagnose apparatuur en speciale gereedschappen
 • Transparante uurtarieven en voorrijkosten
 • Reeds 60 jaar Volvo Penta ervaring

Onverhoopt toch een storing

Heeft u onverhoopt toch een storing – wij lossen het probleem razendsnel en vakkundig voor u op. Onze servicemonteurs zijn werkzaam in het hele land. Met hun moderne diagnose apparatuur kunnen ze de oorzaak van storingen snel achterhalen en de meeste defecten ter plaatsen oplossen. Mocht dit niet mogelijk zijn omdat een bepaald reserveonderdeel niet beschikbaar is, dan bestellen we dat meteen en maken we een afspraak om de reparatie zo snel mogelijk alsnog uit te voeren.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl