Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Revisie

Wij geven u graag advies en maken duidelijke afspraken in geval van een revisie. Op die manier weet u vooraf waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Zo helpen wij u bij het maken van een juiste keuze.

Uw revisie specialist voor Volvo Penta

Industrie motoren van Volvo Penta staan bekend om hun duurzaamheid. Veel van de door ons geleverde motoren gaan inmiddels al tientallen jaren mee. Met het juiste en tijdige onderhoud gaan ze zelfs nog langer mee, maar vroeg of laat zal de motor toch minder gaan presteren. U kunt dan kiezen voor hermotorisering met een nieuwe Stage-V motor, echter u heeft ook de keuze uit een grondige revisie. Bij Mulder Motoren bent u daarvoor aan het goede adres. Wat voor Volvo Penta motor u ook heeft, onze monteurs hebben de kennis, het gereedschap en de originele Volvo Penta onderdelen om hem weer in perfecte staat te krijgen. Omdat wij een officiële Volvo Penta industrie dealer zijn, kunt u ervan op aan dat we de motor helemaal volgens de fabrieksnormen in nieuwstaat herstellen. Met volledige garantie!

Duidelijke afspraken, heldere adviezen

Service en kwaliteit staan in onze dienstverlening voorop. Dat betekent dat we altijd eerlijk advies geven en heldere afspraken maken over de werkzaamheden die we gaan verrichten. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten weten waar ze aan toe zijn. Bij uitgebreide revisies komen we vooraf altijd langs om te inventariseren wat er precies gedaan moet worden. Als een volledige revisie van de motor (nog) niet nodig is, beperken we ons tot het repareren of vervangen van de onderdelen die daaraan toe zijn. Om kosten te reduceren, maken we daarbij vaak gebruik van het Volvo Penta Exchange programma. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Beschikt u over een eigen werkplaats ?

Met een zorgvuldig samengesteld revisiepakket van Volvo Penta, kunt u revisies ook in uw eigen werkplaats door uw eigen monteurs laten uitvoeren. De verschillende sets zijn altijd toegespitst op een bepaald type Volvo Penta motor en bevatten alle originele Volvo Penta onderdelen die nodig zijn voor een bepaalde reparatie. Alle sets zijn te bestellen via onze webshop. Heeft u hulp nodig bij het selecteren van het juiste pakket, dan kunt u ons informeren. We adviseren u graag.

Ontdek de voordelen van de Volvo Penta revisiekits

  • Minimale investering, maximaal resultaat
  • Eenvoudig te bestellen, snel leverbaar
  • Scherp geprijsd en hoge kwaliteit
  • Alle benodigde onderdelen in één pakket bij de hand
  • Conform de laatste specificaties
  • Perfecte pasvorm voor eenvoudige en snelle montage

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl