Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

klaar voor het avontuur

Geplaatst op 21 oktober 2022 in Pleziervaart

Deze Volvo Penta IPS600 twin installatie (2x D6-440) wordt binnenkort geleverd aan Bekkers Yachts ter voortstuwing van een mooie nieuwe weekender met superjacht kwaliteit.
Het compacte ontwerp van de Volvo Penta IPS biedt de mogelijkheid tot een kleinere machinekamer, waardoor er meer ruimte is voor grotere ontspanningsruimtes, nuttige opbergruimte of een gestroomlijnd zwemplatform. Minder geluid en trillingen zorgen ervoor dat uw tijd aan boord comfortabel is, zelfs tijdens het varen op hogere snelheid.
De set is o.a. uitgerust met joystick docking en 2 stuks 17” Glass cockpit displays. Hierbij is op de stuurstand werkelijk alles wat je nodig hebt, binnen handbereik. Het One Touch Glass Cockpit systeem verzamelt en toont al uw bestuurders informatie, zoals navigatie en motordata. In combinatie met het ongeëvenaarde Joystick Docking, bent u volledig in control en kan het avontuur beginnen.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl