Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Ontdek onze uitgebreide range industrie motoren.

Posted on 27 juni 2022 in Industrie

Onze Volvo Penta Stage V industrie motoren leveren maximaal vermogen en een hoog koppel bij een laag toerental in allerlei zware industriële toepassingen. Het unieke ontwerp en het complete uitlaatgasnabehandelingssysteem van de motor zorgen voor optimale prestaties en brandstofefficiëntie. De Volvo Penta Stage V industrie motoren bieden wij in de vermogens range van 105 – 585 kW.

Het doordachte regeneratieproces voor de Stage V motoren elimineert ongeplande stilstand tijdens het gebruik. Regeneratie onder normale bedrijfsomstandigheden is niet nodig; de uitlaattemperatuur wordt automatisch op een optimaal niveau gehouden. Zowel de motor als het uitlaatgasnabehandelingssysteem is ontworpen als één integraal systeem, speciaal gebouwd voor optimale prestaties binnen de Stage V norm. Het geeft u één aanspreekpunt voor uw complete aandrijving.

Daarnaast zijn Volvo Penta motoren zeer compact in vergelijk met het vermogen dat beschikbaar is en heeft u de keuze uit diverse configuratie opties, met de focus op efficiënt gebruik van de ruimte, installatiegemak en servicemogelijkheid.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden die wij bieden voor de industrie. Onze diensten stemmen we graag af op uw behoeften. Of u nu hulp nodig heeft in de ontwerpfase, installatieondersteuning of technische ondersteuning – wij staan klaar om u te helpen.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl