Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Parts adviseur Marine & Industrie

Geplaatst op 10 juli 2024 in Bedrijfsvaart

Mulder Motoren is een erkend Volvo Penta Center dat actief is in de pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Ons bedrijf is volop in ontwikkeling en wij zoeken ter uitbreiding van ons team een:

Parts Adviseur Marine & Industrie

Op onze parts afdeling worden alle denkbare Volvo Penta accessoires en onderdelen verkocht die nodig zijn binnen de marine en industrie sector. Jouw dagen zijn nooit hetzelfde en dát maakt deze baan zo boeiend. Je stelt offertes op maar je geeft ook technische ondersteuning en advies aan klanten. Jij bent het gezicht van onze onderdelen verkoop voor zowel de particulieren klanten als OEM’s, overheidsinstanties en reparatie bedrijven, nationaal & internationaal. Handigheid, technisch inzicht of een achtergrond in de pleziervaart, is zeker een pré. Maar belangrijkst; Jij stelt de klant centraal en pas als jij tevreden klanten ziet vertrekken is jouw missie geslaagd.

Jij bent;

  • Accuraat en klantvriendelijk.
  • Commercieel en affiniteit met pleziervaart.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • MBO4 / HBO werk- en denkniveau.
  • Een teamplayer met een hands-on mentaliteit
  • Opgeruimd karakter en een Pro-actieve houding

Wij bieden;

Een leuke uitdagende baan binnen een ondernemend familiebedrijf met een internationaal bekend Premium product. Grote variatie van werkzaamheden en kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste en dynamische team, neem dan vandaag nog contact met ons op !

Interesse;

Stuur jouw CV naar:
Mulder Motoren BV
Jaco.meijboom@muldermotoren.nl

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl