Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Volvo Penta Hermotorisering

U bent gehecht aan uw boot en wilt hem niet kwijt. Alleen de motor heeft een technisch probleem. U kunt er niet meer van op aan. Al eens gedacht aan het installeren van een nieuwe Volvo Penta motor?

Hermotoriseren Volvo Penta motoren

De motor vormt het hart van uw boot. Zonder een betrouwbare en duurzame motor, is het bezit van een boot geen plezier maar een constante bron van zorg. Daarom is het belangrijk om uw motor goed te onderhouden. Toch zult u vroeg of laat merken dat uw motor minder gaat presteren en wat dan?

Als u een boot bezit waar u op gesteld bent, en merkt dat de motor niet langer aan uw eisen voldoet, dan kunt u ervoor kiezen de motor te vervangen. Dankzij de snelle technologische ontwikkelingen van de afgelopen jaren, zult u een aantal grote verschillen opmerken als u overstapt naar een Volvo Penta motor van de nieuwste generatie. U zult versteld staan van het extra comfort, het vaargedrag en het lage energieverbruik. Dat is genieten!

De vele voordelen van hermotoriseren

Allereerst houdt u gewoon uw eigen, vertrouwde boot. En met een originele Volvo Penta motor wordt u er weer helemaal verliefd op.

  • Hogere veiligheid en betrouwbaarheid
  • Meer comfort aan boord
  • Meer vaarplezier en nauwkeuriger manoeuvreren
  • Hogere prestaties
  • Sterk gereduceerde invloed op het milieu
  • Eenvoudiger aan te passen aan moderne accessoires
  • Lager brandstofverbruik
  • Hogere marktprijs voor uw boot
  • Volledige Volvo Penta garantie

Overstappen naar een nieuwe generatie Volvo Penta motor

Volvo Penta heeft een aantal hermotoriseringskits ontwikkeld om op een veilige, eenvoudige en betaalbare manier de overstap te maken naar een nieuwe Volvo Penta motor. Er zijn verschillende kits beschikbaar voor D1 en D2 motoren. Deze bevatten onderdelen waarmee u de nieuwe Volvo Penta motor kunt integreren met de huidige fundatie. Daardoor wordt het een stuk goedkoper om de motor te vervangen. Bij Mulder Motoren vertellen we u er graag meer over.

Advies nodig?

Het vinden van een geschikte Volvo Penta motor kan een uitdaging zijn en is afhankelijk van veel factoren zoals de rompvorm, de schroef en wat u precies met uw boot wilt doen. Mulder Motoren helpt u graag bij het selecteren voor een nieuwe motor die helemaal bij uw wensen past. Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 40 jaar actief in de particuliere sector. We weten precies wat er allemaal bij een hermotorisering komt kijken en waar we rekening mee moeten houden, zodat u niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl