Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Volvo Penta motoren

De dieselmotoren van Volvo Penta staan wereldwijd bekend om hun betrouwbaarheid en efficiëntie. Precies wat u nodig heeft voor optimaal vaarplezier.

De nieuwe generatie Volvo Penta motoren

Uw scheepsmotor bepaalt hoeveel plezier u heeft van uw boot. Kies voor de innovatieve techniek van Volvo Penta en u verdubbelt uw vaarplezier. Dankzij de moderne dieseltechnologie, uitgebreide motoraccessoires en bedieningssystemen geniet u nog meer van uw verblijf op het water.  Niet voor niets kiezen steeds meer vooraanstaande scheepswerven en bouwers voor het comfort en de betrouwbaarheid van Volvo Penta motoren.

Sneller, verder, schoner, stiller

Als u kiest voor een Penta Volvo motor bent u verzekerd van kwaliteit. Met ruim honderd jaar ervaring in scheepsmotoren, heeft Penta Volvo zich ruimschoots bewezen als dé specialist op het gebied van innovatieve oplossing voor scheepsvoortstuwing. Volvo Penta motoren staan bekend om hun extreem lage brandstofverbruik en hoge prestatieniveau. Bovendien heeft Volvo Penta een wereldwijd netwerk van partners. Waar u ook heen vaart, met een Volvo Penta motor komt u altijd weer veilig thuis!

Een Volvo Penta voor elke boot

Volvo Penta ontwikkelt motoren voor de pleziervaart in alle soorten en maten. De range loopt van 13 tot 1.000 pk, van binnenboord motoren tot Aquamatic toepassingen in single, twin, triple of quadrupple installatie. Alle motoren zijn ontworpen op efficiëntie, betrouwbaarheid en comfort. Heeft u een jacht van boven de 24 meter? Ook daar hebben we diverse geschikte Volvo Penta motoren voor, deze voldoen vanzelfsprekend aan alle IMO III eisen.

Welke Volvo Penta motor kiest u?

De aanschaf van een nieuwe Volvo Penta motor is een hele beslissing. Elk motortype heeft zijn eigen kwaliteiten en kenmerken. Welke Volvo Penta sluit het beste aan op uw vaarwensen? Bij Mulder Motoren helpen wij u graag bij het selecteren van de meest geschikte motor voor uw boot. Wij weten wat de opties zijn en nemen alle tijd om u goed te adviseren. Neem gerust contact met ons op!

Als officiële Volvo Penta leverancier leveren wij aan tal van gerenommeerde zeil- en motorjachtwerven, maar ook aan de professionele vakhandel en particulieren.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl