Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Volvo Penta Accessoires

Ontdek het ultieme vaargenot met de originele Volvo Penta Accessoires. De beste vaareigenschappen , beter manoeuvreren, meer inzicht in je vaarroute of motorgegevens ? Het kan allemaal dankzij de slimme producten van Volvo Penta!

VOLVO PENTA ACCESSOIRES VOOR EEN OPTIMALE BELEVING

Een Volvo Penta scheepsmotor staat voor hoge prestaties, kwaliteit en duurzaamheid. En met de originele accessoires van Volvo Penta kunt u uw boot inrichten zoals u dat wilt. Met ons uitgebreide assortiment kunt u gemakkelijk extra features toevoegen die helemaal zijn afgestemd op uw eigen wensen en behoeften. Alle Volvo Penta accessoires zijn van de hoogste kwaliteit, eenvoudig te installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Het zijn stuk voor stuk slimme oplossingen die uw verblijf op het water nog prettiger maken.

DE TALLOZE MOGELIJKHEDEN VAN VOLVO PENTA ACCESSOIRES

Iedere Volvo Penta accessoire is onderdeel van de complete aandrijving. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen en ontwikkeld om optimaal te functioneren, zodat u kunt genieten van uw tijd op het water. Of het nu gaat om een brandstoffilter, stuurkabel, uitlaatslang of schroefaskoppeling, alle onderdelen voldoen aan dezelfde Volvo Penta eisen van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Via onze webshop kunt u eenvoudig deze accessoires verkrijgen.

EASY BOATING VOOR DE BESTE VAARBELEVING

Het Electronic Vessel Control (EVC) van Volvo Penta biedt u een grote mate van comfort en gebruiksgemak op het water. Een greep uit het assortiment EVC accessoires:

  • Tripcomputer
  • Cruisecontrol
  • Powertrim Assistant
  • Enkelvoudige hendelmodus
  • Laag toeren-modus
  • Autopilot
  • Joystick voor afmeren en/of besturing
  • Interceptor systeem
  • Battery Management systeem
  • Slimme displays voor navigatie en monitoring

VOLVO PENTA EASY CONNECT

De Easy Connect interface welke in uw boot wordt geïnstalleerd maakt verbinding mogelijk middels een app met uw smartphone of tablet. Met de Easy Connect app kunt u eenvoudig alle gegevens uitlezen van uw route, de motor, het brandstofverbruik of brandstofniveau. Ideaal als u op een eenvoudige manier uw boot in goede staat wilt houden. U ziet precies hoe efficiënt u vaart. U kunt alle gegevens niet alleen lokaal maar ook in de Cloud opslaan, hierdoor wordt uw data  voor meerdere apparaten beschikbaar. Ideaal als u het thuisfront wilt laten weten hoe het gaat of als u samen met anderen een nieuwe tocht voorbereidt. Informeer bij Mulder Motoren naar de mogelijkheden van Easy Connect en ontmoet uw nieuwe bemanningslid aan boord.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl