Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Volvo Penta Schroeven

Wat voor schroef heeft u nodig? Bij Mulder Motoren vindt u de beste schroef voor uw boot. Als het om varen gaat, moet alles gewoon kloppen! Daarom is Volvo Penta koploper als het gaat om high-end schroeven voor maximaal vaarcomfort.

Volvo Penta Schroeven

Het selecteren van de juiste schroef, is cruciaal voor uw vaarplezier en veiligheid. Als de schroef niet goed aansluit op uw motor, presteert de motor niet optimaal en kan er zelfs ernstige schade optreden. Kies dus altijd voor een originele Volvo Penta schroef. Dan bent u verzekerd van de beste kwaliteit en service. Er is keuze genoeg. Zoekt u een schroef met 2, 3 of 4 bladen? Een vaste of klapschroef? Bij Mulder Motoren geven we u graag advies in het kiezen van de juiste schroef voor uw motor. Neem een kijkje in onze webshop of vul het contact formulier in voor een geheel vrijblijvende schroefberekening.

Kies voor de kwaliteit van een Volvo Penta schroef

De gepatenteerde schroeven van Volvo Penta combineren minimale weerstand en maximale stuwkracht zodat u efficiënt en comfortabel door het water glijdt. Ze zijn er in alle soorten en maten, voor elk type boot, motor en vaargedrag. Alle schroeven zijn ontworpen als onderdeel van een compleet aandrijfsysteem. Dat zorgt voor betere prestaties en een lager energieverbruik. Bovendien  zijn de Volvo Penta schroeven robuust en van de allerhoogste kwaliteit. Ze kunnen tegen een stootje, en gaan langer mee. Uiteindelijk bent u daardoor goedkoper uit!

Op volle kracht vooruit met Volvo Penta

Bij Mulder Motoren leveren we alle schroeven uit het Volvo Penta programma.

  • Schroeven voor Volvo Penta aquamatics
  • Schroeven voor Volvo Penta IPS
  • Schroeven voor schroefas aandrijving
  • Schroeven voor Volvo Penta saildrives, vaste of klapschroeven

Wij leveren de originele schroeven voor alle types Volvo Penta motoren. Dus ook de enige echte schroef die speciaal voor uw Volvo Penta motor is ontworpen.

Baanbrekende technologie

Volvo Penta staat bekend om zijn enorme innovatiekracht en technisch vernuft. Al meer dan 100 jaar levert het bedrijf hoogwaardige, eigentijdse voortstuwingssystemen en scheepsschroeven voor de pleziervaart zoals de Volvo Penta klapschroef, de Duoprop met contra-roterende schroeven en het IPS systeem. Bij Mulder Motoren helpen wij u graag om optimaal van uw boot te genieten. Daarom bent u bij ons niet alleen aan het juiste adres voor het aanschaffen van uw nieuwe schroef, maar kunnen wij deze desgewenst ook voor u installeren. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl