Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Service en onderhoud

Storing op het water wil niemand. Daarom heeft Mulder Motoren verschillende manieren ontwikkeld om u te ondersteunen bij dat onderhoud en die service. Van het leveren van onderdelen en gebruiksmaterialen tot en met het compleet ontzorgen door middel van het uitvoeren van een gedegen onderhoudsovereenkomst

Volvo Penta service en onderhoud

Regelmatig onderhoud voorkomt storingen, stilstand en onnodige slijtage. Mulder Motoren heeft verschillende mogelijkheden om u bij dat onderhoud te ondersteunen. Van doe-het-zelf onderhoudspakketten tot en met een complete onderhoudsovereenkomst voor uw Volvo Penta scheepsmotor. Op locatie verzorgen onze servicemonteurs het onderhoud vanuit hun compleet uitgeruste servicewagens. Daarmee bent u gegarandeerd van alle zorgen af en mag u rekenen op een probleemloze vaart gedurende de gehele contractduur. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden. Dankzij onze ervaring in het uitvoeren van dergelijk onderhoud op locatie kunnen wij concurreren met praktisch alle reguliere onderhoudsdiensten.

Volvo Penta software altijd up-to-date

Laat ons het onderhoud aan uw elektronisch geregelde diesel scheepsmotor uitvoeren. U weet dan zeker dat de software van deze motor altijd volledig werkt volgens de laatste fabrieksspecificaties. Onze monteurs zullen de software van uw motor bij elke beurt controleren en, indien nodig, updaten. Ook worden dan eventueel nog niet uitgevoerde fabriekscampagnes uitgevoerd en foutcodes uitgelezen.

Online Volvo Penta onderdelen bestellen

In onze uitgebreide onderdelen-webshop bestelt u met groot gemak alle benodigde Volvo Penta onderdelen en overige verbruiksmaterialen en accessoires. Neem er direct een kijkje!

Kleine Volvo Penta reparaties klaar terwijl u wacht

In onze werkplaats in Ridderkerk helpen wij u vaak direct met kleine reparaties. Zoals het testen van verstuivers of het vervangen van keerringen in een waterpomp. Maar ook andere reparaties kunnen wij direct voor u uitvoeren. Bel vooraf even voor overleg. Er is veel mogelijk!

Volvo Penta technische informatie

Wij helpen u graag aan technische informatie over het onderhoud en de reparatie van uw Volvo Penta motor. Vraag er dus gerust naar. Vaak hebben wij uitgebreide handleidingen beschikbaar waarmee u zelf het onderhoud aan uw Volvo Penta motor kunt uitvoeren. Voor de benodigde onderdelen en materialen kunt u in onze onderdelen-webshop terecht. U heeft de artikelen snel in huis!

Volvo Penta revisie en veel meer

Een andere service van Mulder Motoren is het compleet reviseren van Volvo Penta motoren en het leveren van door de fabriek gereviseerde motoren, long- en shortblocks. Ook hebben wij ruilmotoren in voorraad staan en leveren wij pakketten voor de volledige revisie van uw Volvo Penta scheepsmotor. Daarin zit alles wat nodig is voor een complete basisrevisie.

Ook voor het vakkundig repareren van Volvo Penta aandrijvingen (staartstukken en aquamatics) en keerkoppelingen is Mulder Motoren uw professionele partner. Vraag ons informatie. Wij staan graag voor u klaar!

Volvo Penta kennis delen

De moderne technologie van Volvo Penta blijft zich verder ontwikkelen. De nieuwe motoren zitten vol met degelijke, maar complexe elektronica. Mulder Motoren kent deze elektronica als geen ander en verzorgt  producttrainingen voor Volvo Penta service dealers, bootimporteurs, OEM’s en gespecialiseerde reparatie- en servicebedrijven buiten de dealerorganisatie. Zo blijven medewerkers die met moderne Volvo Penta dieselmotoren werken continu up-to-date en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Volvo Penta aankoopkeuringen

Graag voeren wij een aankoop check voor u uit. Tegen een vast bedrag keuren wij op locatie de Volvo Penta motor en aandrijving voor u. U krijgt daarmee inzicht in de conditie waarin de scheepsmotor verkeert. Een gespecialiseerde monteur van Mulder Motoren controleert motor en aandrijving op een zeer groot aantal punten en u ontvangt een uitgebreid rapport met de bevindingen. Ook deze aankoopkeuring is een bewijs van het vakmanschap en de toewijding van Mulder Motoren als het gaat om service en onderhoud aan Volvo Penta scheepsmotoren. Vraag ons ernaar. Wij zijn u graag van dienst!

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl