Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Propspeed Antifouling, dat zou iedereen moeten ervaren !

Geplaatst op 25 juli 2022 in Bedrijfsvaart

Antifouling is iets wat elke boot liefhebber kent, maar Propspeed antifouling is iets wat elke boot liefhebber zou moeten ervaren !

Propspeed is de best presterende antifouling in de marine industrie, is wereldwijd al meer dan 21 jaar beproefd en getest, en levert boot bezitters consequent het beste resultaat qua prestaties van de boot, lagere brandstof- en operationele kosten.

Eén van de veel gestelde vragen bij ons in de showroom !
Q: Waarom moet ik beginnen met volledig blank metaal bij het aanbrengen van Propspeed ?

A: Een unieke eigenschap van Propspeed is de hechting en daarmee de langdurige werking. Deze sterke en langdurige hechting aan het metaal wordt gevormd door mechanische en chemische binding. Het aanbrengen op een bestaande coating betekent dat de Etching Primer deze binding met het metalen oppervlak niet kan vormen. Oude Propspeed of andere bestaande coatings moeten volledig worden verwijderd alvorens Propspeed wordt aangebracht !

Laat u vandaag nog informeren door onze medewerkers over datgene wat Propspeed u kunt bieden.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl