Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Waarom wachten, als u vandaag al uw carbon footprint kan verlagen

Geplaatst op 28 juli 2022 in Industrie

Deze recent geleverde Volvo Penta TAD883VE Stage-V industrie motor gaat op een duurzame manier de aandrijving verzorgen van een mobiele funderingsmachine.

Duurzaamheid staat zowel bij ons als bij onze klanten hoog in het vaandel. Om die reden informeren wij u graag over nieuwe ontwikkelingen zoals hybride, volledig elektrische en alternatieve brandstof oplossingen. Naast deze nieuwe ontwikkelingen, willen wij u graag attenderen op datgene dat vandaag al kan worden toegepast. Denk aan het gebruik van hernieuwbare brandstoffen (HVO) in onze Stage-V industrie motoren. We willen u graag het vertrouwen geven om de overstap te maken en daarmee uw CO2-uitstoot te verminderen met de technologie van vandaag.

HVO is een hernieuwbare, paraffine houdende brandstof, ook wel ‘synthetische diesel’ genoemd. Deze brandstof vermindert niet alleen de CO2-uitstoot aanzienlijk, maar zorgt ook voor een aanzienlijke vermindering van roet en is zwavelvrij in vergelijk met de meeste conventionele dieselbrandstoffen. U kunt dezelfde prestaties en hetzelfde verbruik verwachten wanneer u HVO 100 als brandstof gebruikt in uw Stage-V dieselmotor.

Daarnaast is er voor de Stage-V motoren geen modificatie, goedkeuring of specifieke certificering nodig voor HVO 100 gebruik. Er zijn geen wijzigingen nodig in de onderhoudsintervallen en de normale garantievoorwaarden blijven van toepassing.

Waarom zult u wachten, als u vandaag al uw carbon footprint kan verlagen en duurzaam kan ondernemen.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl