Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Wij reiken u de helpende hand….

Geplaatst op 22 september 2022 in Pleziervaart

Wij reiken u graag de helpende hand….

Door onze uitgebreide contacten met operators, engineers en ’s werelds grootste OEM’ s, kunnen we gerust zeggen dat we veel bedrijven en hun specifieke vraagstukken kennen. Daarnaast zijn we altijd in gesprek om partnerschap op te bouwen, welke u ten goede komt. Of dat nu is om het beste uit nieuwe technologie te halen, een snelle interventie uit te voeren of aan geldende milieueisen te voldoen.

We gebruiken onze ervaring om de best mogelijke configuratie voor u te garanderen. Wij ondersteunen uw ontwerpproject met alles op gebied van engineering en inbouw begeleiding tot aan ingebruikstelling. Al onze motoren voor zowel marine als industriële toepassingen zijn uiterst flexibel. Zo kunt u de perfecte specificatie samenstellen die aan uw eisen voldoet. Ongeacht de omstandigheden of het milieu, we hebben altijd een motor die geschikt is voor uw project.

Mulder Motoren is uw helpende hand bij het ontwikkelen van een complete aandrijflijn voor maximale prestaties en functionaliteit, speciaal toegespitst op uw project en inzetgebied.
#muldermotoren #volvopenta #marine #industry #engineering #samenwerking #maakhetverschil #RCD2 #IMOIII #StageV #onland #atsea

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl