Op voorraad = binnen 24 uur binnen
Officieel Volvo Penta Center
24/7 service beschikbaar
Wereldwijde bezorging
Hoge klanttevredenheid

Aandrijvingen en staartstukken

Mulder Motoren is als geen ander gespecialiseerd in het onderhoud van Volvo Penta aandrijvingen en staartstukken. Wij gebruiken daarvoor uitsluitend de originele Volvo Penta onderdelen, zodat uw Volvo Penta weer als nieuw is.

Specialist in onderhoud Volvo Penta aandrijvingen

Het onderhouden van Volvo Penta aandrijvingen en staartstukken vraagt om toewijding en vakmanschap. Bij Mulder Motoren hebben we alle kennis en ervaring in huis die nodig is om uw Volvo Penta aandrijving inclusief staartstukken goed te onderhouden. Daarnaast beschikken wij over het speciaal gereedschap en gebruiken we uitsluitend de originele Volvo Penta onderdelen, zodat uw totale aandrijflijn in topconditie blijft.

Onderhoud op locatie? Geen probleem!                

Wij beschikken over een goed uitgeruste werkplaats voor onderhoud en reparaties, en werken ook op locatie. De service monteurs van Mulder Motoren komen graag bij u langs voor een grondige onderhoudsbeurt van uw boot. Ze beschikken over goed uitgeruste servicewagens waarmee ze snel en vakkundig op locatie hun werk doen. Bel gerust om een afspraak te maken.

Zelf uw Volvo Penta aandrijving onderhouden?

Doet u al het onderhoud liever zelf, dan kan dat ook. Volvo Penta heeft speciaal daarvoor een aantal doe-het-zelf-sets ontwikkeld. Daarmee kunt u het eenvoudige onderhoud aan uw dieselmotor of aandrijving zelf uitvoeren met de juiste originele Volvo Penta onderdelen voor uw motor. Een service kit voor de aandrijving bestaat veelal uit: zinkanodes, balgen en onderdelen voor de jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden die aan de aandrijving moeten worden gedaan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bestel direct de servicekit voor uw motor of aandrijving in de webshop.

Het gemak van Volvo Penta

Volvo Penta heeft meerdere generaties aandrijvingen en staartstukken gemaakt. Elk met zijn eigen kenmerken en altijd 100% afgestemd op de desbetreffende Volvo Penta motor. Bij Mulder Motoren hebben we voor alle types de originele onderdelen, dus ook voor uw boot!

Onderhoud is beter dan repareren

Omdat de sterndrive onder water zit, heeft hij relatief veel onderhoud nodig. Maar onderhoud is altijd nog goedkoper dan reparaties! Een kapotte balg of keerring, merkt u nauwelijks op bij het varen, maar kan uiteindelijk tot grote en dure reparaties leiden. Neem dus voortijdig contact met ons op om een afspraak te maken over het regulier onderhoud of bestel een doe-het-zelf kit. Bij Mulder Motoren hebben we de kennis, ervaring en onderdelen om ervoor te zorgen dat uw totale aandrijving loopt als een zonnetje. En dat merkt u! U vaart soepeler, stiller en zuiniger door het water.

Over Mulder Motoren

Als Volvo Penta dealer zijn wij al meer dan 50 jaar actief in de particuliere sector, maar richten ons ook op de zakelijke partijen. Mulder Motoren BV is actief in de segmenten pleziervaart, bedrijfsvaart en de industrie. Lees meer over Mulder Motoren.

Contactgegevens

Boelewerf 6
2987 VD Ridderkerk
Zuid Holland, Nederland

+31 (0)180 41 54 45
info@muldermotoren.nl